Seda Sayan Demet Akalın Kavgası Mutfağa Sıçradı! Biri Mutfakta Kaldı Diğeri Ayazda

Kadırgalı Aysel olarak bilinen Seda Sayan ile Demet Akalın arasında yıllarca süren kavga bu seferde Gelinim Mutfakta yarışmasına sıçradı. 4. sezona bomba gibi bir dönüş yapmaya hazırlanan Gelinim Mutfakta’daki ekmek kavgasının kazananı belli oldu.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan Gelinim Mutfakta’ya Seda Sayan ile Demet Akalın savaşı damgasını vurdu. İlk olarak Fatih Ürek ile serüvenine başlayan yarışmaya daha sonrasında büyük değişimler eşliğinde Onur Büyük topçu dahil olmuş ancak istenen başarı bir türlü yakalanamamıştı.

Üç sezon sonunda ekranların en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan ve her bölümü ile olay yaratan Gelinim Mutfakta’da bir kez daha roller değişti. Hem şarkıları hem de samimi ve içten tavırları ile tanınan Demet Akalın, Kanal D ekranlarındaki programıyla bir kez sevenlerinin karşısına çıkmak için hazırlık yapmakta.

Çok kısa bir zamanda çekimlerine yeniden başlanacak Gelinin Mutfakta yarışması için açıklamada bulunan Demet Akalın, “Böylesine başarılı olan ve en çok izlenen yarışma programlarından birisinin sunucusu olduğum için çok mutluyum. Hepimiz çok eğleneceğiz. Çekimlere bir an önce başlamak için çok sabırsızlanıyorum.” dedi.

Bu haberin kısa bir zamanda Instagram’da yayılmasının ardından Demet Akalın ilk paylaşımında, “Gelinim Mutfakta hayırlı olsun” mesajını gönderdi. Bu mesaja ise Seda Sayan’dan cevap hiç gecikmedi. Sayan, “Hayırlı olsun. Ben asla ekmem almam, her zaman kazandırırım.” ifadelerine yer verdi.

Seda Sayan ile Demet Akalın arasında daha önceden yaşanan kavgada Akalın, “Cuma günü programa başlarken böyle bir mesaj yayınlayıp ben ağlarken gülmen hiç hoş değildi. Cenaze evine asla davulla gidilmez. Beni artık asla seninle yan yana göremezler.” demişti.

Seda Sayan ise buna karşılık olarak, “Daha önce 50 kere söyledim ve bir kez daha söylüyorum. Ben kimsenin ekmeğiyle asla oynamam. Bir kez daha konuşmayacağım. Beni bilen bilir.” ifadelerini dile getirdi.

Yargı dizisi yeni bölümde Ilgaz ve Ceylin işbirliği yapıyor! Buruk: Fenerbahçe'yle hem puan farkını açtık hem de... İçişleri Bakanlığı'ndan Ankara Emniyeti açıklaması!
Sonraki Haber