Seda Bakan minik kızı için 'baby shower' yapmak yerine mevlit okuttu

Ali Ere ile evliliğinden Leyla (3) adında bir kız çocuğu bulunan 36 yaşındaki oyuncu Seda Bakan geçtiğimiz günlerde yeniden annelik sevinci yaşamıştı. 2 Eylül'de Ela adını verdiği kızını kucağına alarak ikinci kez anne olan Seda Bakan, minik kızının kırkı için mevlit okuttu. Ünlü isimlerin aksine, 'baby shower' partisi yapmak yerine mevlit okutan Seda Bakan'ın bu hareketi alkış topladı.

2014 yılında evlendiği müzisyen Ali Erel'den (38), Leyla adında 3 yaşında bir kızı bulunan Seda Bakan geçtiğimiz günlerde yeniden anne olmuştu. İkinci çocuğu da kız olan oyuncu minik bebeğine Eda adını vermişti. Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' dizisinde 'Leyla' karakterine hayat veren Seda Bakan, kızının kırkını uçurdu.

ELA BEBEĞİN KIRKI İÇİN MEVLİT OKUTTU

Seda Bakan geleneği bozmadı ve son dönemde popüler olan 'baby shower' partisi yapmak yerine mevlit okuttu. Oyuncu kızının mevlidinden karelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.Seda Bakan baby shower yapan pek çok ünlünün aksine 40 günlük olan kızı Ela için evinde mevlid okuttu. Ünlü oyuncu büyük kızı Leyla’nın kırkı için de mevlit okutmuştu. Bakan'ın bu hareketi sosyal medyada takdir topladı. Çoğu ünlü ismin yaptığı gösterişli partileri tercih etmeyen Bakan'a takipçilerinden yorum yağdı.

 

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan Erkan Yolaç vefat etti Robin van Persie'nin yeni takımı belli oldu Borsa İstanbul'da yeni rekor
Sonraki Haber