Seda Bakan doğum kilolarından kurtuldu... Kısa sürede incecik oldu

Geçtiğimiz ay ikinci kez anne olan oyuncu Seda Bakan çok kısa bir sürede tüm doğum kilolarından kurtuldu. Şimdilerde ekranlardan uzakta bir yaşam süren 36 yaşındaki oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımları görenleri büyüledi. Fit haliyle beğeni toplayan Seda Bakan'a takipçileri 'kim der iki çocuk annesi diye', 'doğum kilolarından eser kalmamış' şeklinde yorumlar yağdırdı. İşte Seda Bakan'ın son hali...

Payı, Bana Sevmeyi Anlat, Adanalı, Arif V 216 gibi yapımlardaki canlandırdığı karakterle hafızalarda yer edinen oyuncu Seda Bakan kısa süre önce ikinci kez annelik heyecanı yaşamıştı. Bir süredir herhangi bir projede yer almayan güzel oyuncu doğum kilolarından kurtuldu. Seda Bakan son görüntüsüyle kendine hayran bıraktı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!