Seda Bakan: Burayı terk ederim!

'Öldür Beni Sevgilim' filminin başrol oyuncuları Murat Boz ve Seda Bakan, Habertürk'e röportaj verdi. Eğlenceli ikili, piyango onlara çıkarsa ne yapacaklarını anlattı. "Para bana çıkarsa bu röportajı terk ederim!" sözleriyle şaşırtan Bakan, şaka yaptığını belirtti.

Murat Boz ile Seda Bakan, Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın sorularını cevaplandırdı;

'Öldür Beni Sevgilim'in hangi özellikleri size 'ben bu işte olayım' dedirtti?  

Murat Boz: Cezbetmesinin başlıca sebeplerinden biri farklı bir film olması. Bu senaryo, bu anlatım şekli sinemada yeni. Senaryoyu ilk okuduğumda 'Bu film acaba bir kara komedi mi, kim kimi öldürüyor?' dedim. Ama bu film bir kara komedi değil. İçinde macera unsurlarının da yer aldığı komedi filmi. Beni cezbeden noktası, senaryonun farklı bir dille başka bir yerden bir ilişki fotoğraflamasına sahip olmasıydı. İlişkiler içerisinde yaşananları komik bir dille başka bir taraftan, başka bir pencereden gösteren bir film oldu. Herkesin kendisinden parçalar bulacağına eminim.

Seda Bakan: Evet, herkes kendisinden parçalar bulacak. Çünkü karakterler çok gerçek. Macera dolu komedi filmi...

Filmde piyangondan gelen yüksek miktardaki paranın bir çiftin başına ne işler açtığını görüyoruz. Siz, bir anda yüksek miktarda paraya sahip olsanız ne yaparsınız?  

Seda Bakan: Aslında beni çok kötü etkiler. O kadar çok parayı dağıtamazsın. Dağıt dağıt nereye kadar? Herkese dağıttın. Haydi bakalım, yine kaldı para...

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza!