Seda Akgül'ün gerçek yüzü ortaya çıktı: Makyajsız fotoğrafını paylaştı

Sosyal medya hesabından sık sık photoshop, filtre ve makyajlı fotoğraflarını yayınlayan ünlü sunucu Seda Akgül, sonunda doğal halini paylaştı. Takipçilerinin makyajlı ve filtreli görmeye alıştığı Seda Akgül uzun zaman sonra paylaştığı makyajsız haliyle sosyal medyayı salladı. Fotoğrafına ''Bu da filtresiz, makyajsız, harbi özçekimm'' notunu düşen 51 yaşındaki Seda Akgül'ün bu halini görenler tanımakta güçlük çekti.

'Kısmetse Olur' programıyla adını geniş kitlelere duyuran ve şimdilerde ekranalardan uzakta bir yaşam süren sunucu Seda Akgül, Instagram hesabından sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Fotoğraf karelerine uyguladığı filtre ve photoshop sayesinde 20 yaş gençleşen Seda Akgül son olarak makyajsız karelerini paylaştı.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti!