Seda Akgül hastaneden kaçtı

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seda Akgül, dün akşam rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Hasta yatağındaki fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan ve sevenlerini korkutan Akgül, bu sabah işinin başına döndü. Akgül, canlı yayında yaptığı açıklamada hastaneden kaçtığını belirtti.

Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Seda Akgül, sosyal medya hesabından hasta yatağında ağzında maskeyle bir fotoğraf paylaşarak sevenlerini korkuttu.

Sunucunun maskeli hali ise akıllara 'Koronavirüse mi yakalandı?' sorusunu getirdi.

"EKLEM AĞRISI VE BAŞ DÖNMESİYLE GİTTİM"

Aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından bugün fotoğrafını paylaşan sunucu "Bana dün akşam bebekler gibi bakan sevgili dostum Gülten Aşıcıoğlu'na çok teşekkür ederim. Korona değilim ama hepiniz gibi evham yaşıyorum. Eklem ağrısı ve baş dönmesi ile gittim. Şu anda iyiyim. Yayında görüşürüz" dedi.

KOLUNDAKİ İĞNEYLE KAÇTI

Bugün Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınında açıklama yapan Akgül, "Dün sopayla dövülmüş gibi hissediyordum ve hastaneye gittim. Geceyi hastanede geçirdim sabah da kaçtım. Aslında raporluydum. Kaçarken de kolumda katateri unutmuşum şu an kolumda iğne var. Huzurlu, temiz bir gece geçirdim. Serumu yeyince kendime geldim, şu an bomba gibiyim" ifadelerini kullandı.

Seda Akgül'ün kolunda unuttuğu iğne ise partneri Bircan Bali'nin ağzını açık bıraktı.

11 bin puanı aştı Okan Buruk'tan Konyaspor maçı öncesi Kerem Aktürkoğlu kararı Pelin Akil ile Anıl Altan çifti boşanıyor mu? Açıklama geldi
Sonraki Haber