Seçimlerin ikinci tura kalması planları değiştirdi! Düğünler ertelendi

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması nedeniyle düğün tarihlerinde erteleme yoluna gidildi. 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan düğünler iptal edilerek ileri bir tarihe ertelendi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması nedeniyle düğün tarihlerinde erteleme yoluna gidildi. 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan düğünler iptal edilerek ileri bir tarihe ertelendi.

İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmeleri Odası (İSTDO) Başkanı Adem Sönmez, "Elimizden geldiği kadar mağdur etmemek için çözüm yolları bulduk. Biz davetiye usulü ile çalıştığımız için çiftlerimiz önceden davetiyelerini basmışlardı, seçimin ikinci tura kalmasından sonra revizyona gittiler" dedi.

28 Mayıs Pazar günü dünya evine girecek olan çiftler, organizasyon şirketlerini arayarak, düğün tarihlerini ileri bir tarihe aldı. İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmeleri Odası (İSTDO) Başkanı Adem Sönmez, basılan davetiyelerin yeniden basıldığını, 28 Mayıs Pazar günü 13.00-17.00 arasında olan düğünlerin ertelendiğini açıkladı. Düğün salonu işletmecileri ve organizatörler ise müşterilerine önceden uyarıda bulunduklarını ifade etti.

"DAVETİYELER REVİZYONA GİTTİ"

Adem Sönmez, "Daha önceden planlanmış olan 14 Mayıs'ın tedbirlerini aldık. Hep beraber yaşadığımız sürecin neticesinde 28 Mayıs'a sarktı. Elimizdeki rezervasyonlarımızı ya o hafta içerisine ya da bir hafta sonrasına alarak evlenecek olan çiftlerimizi mağdur etmeme yoluna gittik. Takdir ederseniz bir telaş oldu, insanlar hazırlanmadığı bir şeye yakalanmış oldu. Elimizden geldiği kadar mağdur etmemek için çözüm yolları bulduk. Biz davetiye usulü ile çalıştığımız için çiftlerimiz önceden davetiyelerini basmışlardı, seçimin ikinci tura kalmasından sonra revizyona gittiler. Sonuç itibarıyla 28 Mayıs için tedbirler alındı. Rakamsal boyutlara gelince esnaflar çiftler ile bu problemleri kendi aralarında çözdüler. Yaptığımız için tekrarı, pardonu, özrü yok. 14 Mayıs'taki kurallar aynı şekilde devam edecek. Saatler 13.00-17.00, 19.00-23.00 olarak ayarlanmıştı, 13.00-17.00 arasında olan düğünlerimizi iptal edip erteledik" dedi.

Türk boykotunun etkileri büyük olacak Galatasaray kadın futbol liginde şampiyonluğa ulaştı Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı kaç gün olacak?
Sonraki Haber