Seçimler için Türkiye'ye gelen PKK destekçisi Fransız vekil geri gönderildi!

Fransız Yeşiller Partisi Milletvekili Sandra Regol, HDP tarafından seçimler için Türkiye'ye davet edilmişti. Regol, ilk uçakla ülkesine geri gönderildi.

Fransız Yeşiller Partisi Milletvekili Sandra Regol, Pazar günkü seçimler için HDP tarafından Türkiye'ye davet edilmişti. 

İLK UÇAKLA GERİ GÖNDERİLDİ

Bas-Rhin'in seçilmiş temsilcisi Regol, Türkiye'ye giderken İstanbul havaalanında geri çevrildiğini sosyal medya hesabından paylaştı. 


Regol'un attığı twitler şu şekilde:

"Bu hafta sonu seçimler için Türkiye'ye gitmem gerekiyordu. Cuma öğleden sonra İstanbul'a vardığımda, bölgeye giriş yasağı konusunda bilgilendirildim. Bir gece sahada tutuldum, 14 saat sonra bu sabah ilk uçakla geri gönderildim. Bu yasak hakkında hiçbir bilgim yoktu, seçimler bitene kadar süreceği sözlü olarak söylendi". 

HDP VE PKK İLE İŞBİRLİĞİ 

Tweetin devamında Regol hiç bir Türk makamının onu tutuklamaya ya da suçlamaya kalkışmadığını da belirtti.

HDP ve PKK ile işbirliği yapan Fransız vekil daha Paris'te Terör Örgütü PKK'nın kuruluş yıldönümü dahil çok sayıda etkinliğe katılmıştı.

D vitamini nedir? Ne zaman kullanılır? D vitamininin önemi nedir? Elektronik harpte fark yaratacak Kolajen nedir? Ne işe yarar? Kolajenin yararları nelerdir?
Sonraki Haber