Seçil Erzan'ın ifadesi ortaya çıktı: İntihar etmeyi düşündüm ama beceremedim

Türkiye'nin gündemine bir anda Seçil Erzan ismi oturdu! Erzan Fatih Terim Fonu vaadiyle Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen bir isim. Seçil Erzan'ın 11 Nisan 2023’de ve 3 Mayıs 2023’de savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı.

Yüksek kar getirisi bulunan güvenilir bir fon olduğunu ve Fatih Terim gibi isimlerin de bu fona dahil olduğunu söyleyerek aralarında tanınmış futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 19 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia edilen bir bankanın şube müdürü Seçil Erzan’ın davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Cezaevinde intihara kalkışmıştı! Savcılıktan Dilan Polat kararı