Savaş muhabiri Tatarsky konuşurken öldü!

Rusya'nın Petersburg şehrinde bulunan bir kafede akşam saatlerinde patlama meydana geldi. Patlamada savaş muhabirliği yapan Vladlen Tatarsky adlı internet fenomeni hayatını kaybetti. Hediye paketi ile gelen patlamada 16 kişinin yaralandığı belirtiliyor.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Rusya ile Ukrayna arasında zaman zaman çatışmalar yoğunlaşırken Petersburg’da şok bir patlama meydana geldi.

ÜNLÜ SAVAŞ MUHABİRİ TATARSKY KONFERANS VERİRKEN ÖLDÜ!

Rus paralı asker grubu Wagnerin başkanı Prigojine ait olduğu belirtilen kafede meydana gelen patlamada ünlü savaş muhabiri Vladlen Tatarsky, düzenlenen konferansta konuşma yaparken hayatını kaybetti. Ünlü savaş muhabiri Tatarsky’nin daha önce yaptığı bir konuşmada, ”Herkesi öldüreceğiz, ihtiyacımız olan herkesi soyacağız her şey istediğimiz gibi olacak.” dediği ortaya çıktı.


16 KİŞİNİN YARALANDIĞI PATLAMADA BOMBA HEDİYE PAKETİ İLE GELDİ!

Öte yandan bombanın konferans verilen kafeye “hediye paketi” içinde getirildiğinin belirlendiği açıklandı. Rusya'nın Petersburg şehrinde bulunan kafede patlamada şimdiye kadar resmi olmayan açıklamaya göre 1 ölü,16 yaralı olduğu ifade ediliyor... 

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe kimdir? Yıldız Tilbe kaç yaşında? A. Demirspor - Galatasaray | İlk 11'ler belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze için kalıcı ateşkes mesajı!
Sonraki Haber