Şartlı tahliyesi reddedilince masanın üstünden uçarak yargıca saldırdı!

ABD Las Vegas'ta yaşanan olayda, şartlı tahliyesi reddedilen bir mahkum tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Yargıç Mary Kay Holthus'un üzerine doğru masanın üstünden yumrukla uçan saldırgan güçlükle etkisiz hale getirildi.

This browser does not support the video element.

Şartlı tahliyesi reddedilen bir mahkum, Nevada'daki bir mahkeme salonunda yargıca uçan yumrukla saldırdı.

Sekizinci Yargı Bölge Mahkemesi sözcüsü Çarşamba günü yaptığı açıklamada, 30 yaşındaki Deobra Redden adlı adamın ciddi bedensel zararla darp girişiminde bulunma suçunu kabul ettikten sonra Çarşamba sabahı ceza duruşması için Las Vegas'ta mahkemeye çıktığını söyledi.

Duruşmanın sosyal medyada geniş çapta yayılan bir videosunda , Bay Redden'in mahkeme salonundaki bir bankın üzerinden Yargıç Mary Kay Holthus'un üzerine atladığı görülüyor.

Arka planda küfür seslerinin duyulmasının ardından yargıçın üzerine uçarak saldıran mahkum güçlükle etkisiz hale getirildi.

Mahkeme sözcüsü, 62 yaşındaki Yargıç Holthus'un yaralandığını ve durumunun izlendiğini söyledi. Sözcü, bir mahkeme şerifinin de yaralandığını ve hastaneye kaldırıldığını, durumunun stabil olduğun belirtti.

Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu! ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği!