Şarkıcı Reyhan Karaca'dan yıllar sonra gelen çok konuşulacak aşk itirafı

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Uçankuş TV'de yayınlanan Pazar Magazin'e konuk olan Reyhan Karaca yıllar sonra dikkat çeken bir itirafta bulundu. 50 yaşındaki şarkıcı bir dönem evli bir adama aşık olduğunu söyleyerek şaşırttı.

Sevdik Sevdalandık şarkısıyla gönüllerde taht kuran ünlü şarkıcı Reyhan Karaca katıldığı Pazar Magazin programında özel hayatıyla ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu. 50 yaşındaki sanatçı, "Evli bir adama aşık oldum" dedi.


"Asla dediğim her şeyi yaşadım" diyen başarılı sanatçı Reyhan Karaca, herkesi şoke eden bir itirafta bulunarak, "Asla dediğim her şeyi yaşadım" diyerek evli bir adama aşık olduğunu açıkladı.

'OLMAMAM GEREKEN BİRİNE AŞIK OLDUM'

Yıllar önce evli bir adama aşık olduğunu anlatan Karaca, "Olmamam gereken birine aşık oldum. Ama çabuk yırttım kendimi çektim hemen" ifadelerini kullandı.

 

DEĞİŞİMİYLE ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

50 yaşındaki Reyhan Karaca, geçtiğimiz günlerde değişimiyle adından söz ettirdi. Yüzünde küçük dokunuşlar yaptıran Karaca, verdiği kilolardan sonra bambaşka birine dönüştü.

Trabzon'daki Senegalli işçiler sınır dışı edilecek PFDK kararları açıkladı, Fenerbahçe'ye ceza yağdı! Kahvaltıya özel tarif arayanlar dikkat! Patatesli börek nasıl yapılır?
Sonraki Haber