Şarkıcı Onur Sevigen'e çekiçli saldırı!

Şarkıcı Onur Sevigen, annesi ve teyzesiyle birlikte Beşiktaş'taki evinde yeni çıkardığı video klibi izlerken komşusu tarafından çekiçle saldırıya uğradı. Sevigen ve komşusu Orkun Çay arasında arbede çıktı ve kavga karakolda son buldu.

Ünlü şarkıcı Onur Sevigen, 6 Ekim günü annesi Hatice Didar Arslan ve teyzesi Zeynep Arslan'la birlikte Beşiktaş'taki evindeydi. Ailesiyle birlikte yeni çıkan video klibini izleyen ünlü şarkıcı, kapısının önünde bağırma ve çekiç sesleri duydu. 

ÖFKELİ KOMŞU ÇEKİÇLE ZARAR VERDİ

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Sevigen, kapısını açtığında aynı mahallede ikamet eden komşusu Orkun Çay'ı elinde çekiçle gördü. Yüksek ses nedeniyle rahatsız olan ve şarkıcıyı daha önce defalarca uyardığını ileri süren Çay, elindeki çekiçle ünlü şarkıcının kapısına çekiçle zarar verdi.Taraflar arasında kısa sürede arbede çıktı. Ünlü şarkıcı ve komşusu birbirlerini yaraladı. Arbedeye anne Hatice Arslan dahil oldu ve komşunun elinden çekici almaya başardı. Apartmandaki komşuların da müdahil olduğu kavga, olay yerine polis ekiplerinin gelmesiyle son buldu.

ÇEKİÇLİ SALDIRI KARAKOLDA SON BULDU

Karakola götürülen tarafların ifadeleri alındı. Ünlü şarkıcı kapısına gelen çekiçli komşusunun kendisine, 'Seni öldürürüm' diyerek tehditler savunduğunu, çıkan arbedede göğsünden yara aldığını ifade etti. Çekiçli komşu ise, defalarca şarkıcıyı yüksek ses nedeniyle uyardığını aralarında dört apartman olmasına rağmen gürültünün kendisini rahatsız ettiğini belirtti. Diğer komşuların araya girmeden önce ünlü şarkıcının boğazını sıktığını belirten komşu, çekici ise polislere teslim etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Ankara'da 4 katlı binada yangın Togg'dan yeni model geliyor! Emekli maaşlarına temmuz zammı! 3 formül masa
Sonraki Haber