Şarkıcı Cengiz Kurtoğlu'na 3 yıl hapis istemi! Tanıklar dinlenecek...

Şarkıcı Cengiz Kurtoğlu'na 3 yıla kadar hapis cezası mı geliyor? Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir doğum günü partisinde Orhan Gencebay'a kötü söylemlerde bulunan işletme sahibi Mustafa Can'ı darp ettiği haberleriyle gündemin tam ortasına oturmuştu. Davanın ilk celsesi görüldü.

Tolga Yüce'nin doğum gününde aynı masada oturan ünlü şarkıcı Cengiz Kurtoğlu ve işletme sahibi Mustafa Can arasında meydana gelen gerginlik mahkeme ile sonuçlandı! Kendisini darp ettiği iddialarla mahkemeye başvuran Mustafa Can, Cengiz Kurtoğlu'nun ona yumruk attığını idia etti. İstanbul 55. Asliye Ceza Mahkemesinde bugün görülen duruşmaya, tutuksuz sanık Cengiz Kurtoğlu ile şikayetçi Mustafa Can katılmadı.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Demet Akalın'dan Hande Erçel'i kızdıracak yorum