Şarkıcı Çelik'in Hercai klibindeki o detay şaşırttı! Ünlü isimli bakın kim çıktı

55 yaşındaki şarkıcı ve besteci Çelik Erişçi'nin 90'lı yıllara damga vuran şarkıcı Hercai ile ilgili ortaya çıkan detay şaşırttı. Çelik'in Hercai klibindeki ünlü isim bakın kim çıktı... İşte detaylar

1990'lı yıllara damga vuran ünlü şarkıcı Çelik'in 'Hercai' şarkısı sözleri, yer yer siyah-beyaz klibi ve hissettirdiği duygularla bir döneme damga vurmuştu.

KLİPTEKİ ÜNLÜ İSMİN TUĞBA ALTINTOP OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Hafızalardaki yerini koruyan Hercai'nin klibinde oynayan ünlü isim ise herkesin yakından tanıdığı şarkıcı Rafet El Roman'ın 1996–2002 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Tuğba Altıntop olduğu ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı Altınto geçtiğimiz aylarda, "Yıllar önce oynadığı Çelik’in 'Hercai' klibi hakkında, "O küçük kız, o senaryoyu kendi hayatında birebir yaşadı. Sevdi, aldatıldı, kırıldı, döküldü. Aşk bana iyi gelmedi. Zor günlerimde yılana sarıldım. O yılanlar boynuma dolandı. Kendi ellerimle o yılanı boğdum" ifadelerini kullanmıştı.



Türklere 400 lira, sığınmacılara 10 bin lira... Tepki yağıyor! Merkez açıkladı: Mevduat ve tüketici kredisi faizi geriledi Doların sonu yakın
Sonraki Haber