Şarkıcı Bulut Duman'a istismar suçlaması

Kadıköy’de, iki kişinin silahlı saldırısına uğrayan şarkıcı Bulut Duman hakkında mide bulandıran bir son dakika gelişmesi yaşandı. Duman hakkında başlatılan soruşturma kapsamında 13 Kasım’da gözaltına alınmıştı. Savcı Duman’ın, ‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan tutuklanmasını istedi. Mahkeme, Duman’ı, haftada üç gün imza verme şartı ile serbest bırakırken, soruşturmanın başlatılmasına neden olan bir kişinin ifadesi ise tüyleri diken diken etti.

Hakkında, ‘şantaj’ ve ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçlaması ile 40’a yakın soruşturma ve davası bulunan Bulut Duman’ın, Kadıköy'deki silahlı saldırıdan 3 gün önce gözaltına alındığı anlaşıldı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!