Sarıyer - 1461 Trabzon FK maç sonucu | Fırtınadan farklı tarife

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 13. hafta maçında Sarıyer kendi evinde 1461 Trabzon FK’yi ağırladı. Haftanın ne keyifli mücadelesinden biri olurken Karadeniz ekibi adete gol oldu yağdı. İşte Sarıyer - 1461 Trabzon FK maç sonucu…

Sarıyer - 1461 Trabzon FK maç sonucu merak konusu oldu. Ev sahibi Sarıyer, ligde oynadığı 12 maçta 2 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken bu maçla beraber mağlubiyet sayısı 5’e çıktı.

Konuk ekip 1461 Trabzon FK Atakan Yıldırım'ın 8'inci dakikada kaydettiği golle hızlı başladı. İlk yarı tam bitti derken Utku Şen ile farkı 2'ye çıkardı. Son golü ise Muhammer Denizhan Taşkan'ın kaydederken Karadeniz ekibi 3-0’lık net bir galibiyet aldı.

UTKU ŞEN'DEN 4 MAÇTA 4 GOL

Son dört maçta gol atmayı başaran Utku Şen'in formu da dikkatlerden kaçmadı. Yıldız forvet Kocaelispor, Kırşehir FSK, Serik Belediyespor ve Sarıyer ağlarına 1'er gol atmayı başardı.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber