Sardar Topraktepe'den flaş sözler: Tüylerimizi diken diken ediyor!

Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Beşiktaş deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup etti. Siyah-Beyazlılar'da yardımcı antrenör Serdar Topraktepe maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Beşiktaş deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup etti.

Siyah-Beyazlılar'da yardımcı antrenör Serdar Topraktepe maçın ardından açıklamalarda bulundu.

''FUTBOLCULARI TEBRİK EDİYORUM, MUTLUYUZ''

"Maçtan önce de söyledim, eksiklerimiz var ama Beşiktaş forması giyen her oyuncu değerli. Önde oynamamız gerektiğini, hızlı oynamamız gerektiğini söyledik. Hızlı, çabuk oynadık. İlk dakikalarda golü bulduktan sonra geri çekildik ama maç boyunca top bizdeydi. Futbolcuları tebrik ediyorum, mutluyuz."

"BU TAKIM İÇİN İYİ BİR ŞEYDİ''

"Olumlu yönlerde, takım halinde oynadık, takım boyunda sorun yaşamadık. Önde oynadık. Bu takım için iyi bir şeydi. Eksiklerimiz, bazı oyuncularımız sakatlıktan çıkıyor. Ege mesela, bugün yerinde oynadı. Çok güvendiğim bir oyuncu. Bugün de iyi oynadı. Bu sakatlıklar olduğu zaman biraz tempo düşüyor."

"TÜYLERİMİZİ DİKEN DİKEN EDİYOR"

"Onların hepsi bizim evladımız. A Takım'daki oyuncuların hepsi pırıl pırıl, hepsi istekli. Semih altyapıdan yetişen evladımız, onların başarısıyla gurur duyuyoruz. Onları burada görmek tüylerimizi diken diken ediyor. Biz de onlarla aynı duyguları yaşıyoruz."

İki bine yakın tabanca ve tüfek ele geçirildi! Bugün kimin maçı var? 17 Mayıs 2024 maç programı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi!
Sonraki Haber