Sardalya'nın fiyatı yüzde 30 oranında düştü

Sofraların vazgeçilmezlerinden biri olan balık önemini korurken balık fiyatları da merak ediliyor. Çanakkale'de bir balıkçı ile yapılan röportajda Sardalya'nın kilosunun yüzde 30 oranında düştüğü görüldü. Balıkçılık ile uğraşan Onur Öğet, “Sardalya’nın fiyatı düştü, inşallah düşmeye de devam edecek. Kilosu 150 lirayken insanlara pahalı geliyordu'' diyerek düşen balık fiyatlarını olumlu karşıladığını belirtti.

Boğaza kıyısı olan Çanakkale'de en önemli geçim kaynaklarından biri olan balıkçılık. En çok tercih edilen balıklar arasında yer alan sardalya olumsuz hava şartları yüzünden geçtiğimiz hafta kilosu 150 lira olan sardalya, 100 liraya düştü.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!