Şanlıurfa'da görevli imamın iğrenç 'pedofili' yorumu büyük tepki çekti

Şanlıurfa Mevlana Halid Camii İmamı Mehmet Şükrü Dörtbudak'ın vaazında pedofili ile ilgili sarf ettiği sözler sosyal medyada tepkiye neden oldu.

This browser does not support the video element.

Şanlıurfa Mevlana Halid Camii İmamı Mehmet Şükrü Dörtbudak küçücük kız çocuklarının kıyafetleri nedeniyle pedofilinin artmasının gayet normal olduğunu söyledi.

NEREDEYSE PEDOFİLİ SAPIKLARINI SUÇSUZ ÇIKARDI

Skandal açıklamalar yapan imam Mehmet Şükrü Dörtbudak, pedofiliyi normalleştirerek, bu sapkınlığın nedenini çocukların giydiği kıyafetlere bağladı.

“Çocuğun kolu, göğsü, her tarafı açık. Ondan sonra pedofili suçtur. Pedofiliyi sen körüklüyorsun.” sözleriyle kız çocuklarını ve onların ailelerini hedef gösteren İmam Dörtbudak, şaşkına çeviren sözleriyle neredeyse pedofili sapıkları haklı çıkardı.

ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI!