Şanlıurfa Karaköprü'de istinat duvarı çöktü! Araçlar çukura böyle düştü...

Şanlıurfa istinat duvarı çökmesi sonucu Karaköprü'de park halinde bulunan 6 araç metrelerce yüksekten aşağı düştü. Meydana gelen gürültü sebebiyle olay yerine gelen vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Araçların düştüğü o anlar, güvenlik kameralarınca görüntülendi.

This browser does not support the video element.

Şanlıurfa'da, Merkez Karaköprü ilçesinin Doğukent Mahallesi'nde bir binanın istinat duvarı, aşırı yağmurun da etkisiyle çöktü. Binanın bahçesinde bulunan park halindeki 6 araç, yan tarafta bulunan bir inşaatın temeli için kazılan yere düştü.

Durumu gören bina sakinleri evlerinden aşağıya inerken, araçlar çukurdan vinç yardımıyla kurtarıldı. Bina sakinleri, büyük bir gürültü duyduktan sonra istinat duvarının çöktüğünü gördüklerini dile getirdi. Öte yandan duvarın çökme anı, binanın güvenlik kameralarınca görüntülendi.

İHA

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü sosyal medya yıkıldı İskenderun'da şimşekler gökyüzünü böyle aydınlattı! Avcılar’da inşaat çalışması sırasında vinç arabanın üzerine devrildi! 79 yıl sonra bir ilk! Menzil şeyhinin oğlu Avrupa'da milyonluk araba ve korumalarla gezdi... Okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı!