“Sanki hala aramızda…” Atamızın 4K düzenlenmiş videosu herkesi duygulandırdı

Günümüz teknolojisinin hızla gelişmesi eski anılarımızı geri getirmeye başladı. Eski fotoğraf ve videoları renklendirmeden sonra şimdi de video kaliteleri yükseldi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 4K renklendirilmiş videosu herkesi duygulandırdı…

Teknolojinin gelişmesiyle beraber eski fotoğraflar ve videolar sanki günümüzde çekilmiş gibi yeniden düzenleniyor. Yeniden düzenlenen fotoğraf ve videolarda “Fadex” isimli bir Twitter hesabı tarafından Mustafa Kemal Atatürk'ün yeniden renklendirilen 11 saniyelik videosu sosyal medyada viral oldu. 

"GERÇEKTEN İNANILMAZ DUYGULANDIM"

Sosyal medya kullanıcılarının yoğun ilgi gösterdiği görüntüler kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye “Gerçek gibi” yorumunu yaparken bir diğer sosyal medya kullanıcısı ise “Gerçekten inanılmaz duygulandım” yorumunu ekledi. Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı ise, “Sanki aramızda gibi” ifadesini kullandı.

Fenerbahçe Çağlar Söyüncü için kararını verdi! Edanur Gezer'in ölümüyle ilgili soruşturmada flaş gelişme! Gaziantep Belediyesi'nden temiz çevre için 'Atma' kampanyasına destek!
Sonraki Haber