Sandıkların kapanmasına 1 saat kala Betimar'dan büyük manipülasyon!

Betimar Araştırma, sandıkların kapanmasına 1 saat kala yerel seçimlere ilişkin anket açıkladı. CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun 10 puan önde gösterildiği anketin, AK Partililerin sandıklara sahip çıkmasını engellemek amaçlı paylaşıldığı şeklinde yorumlandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'den tepki geldi.

Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy verme işlemi Türkiye genelinde sona erdi.

Sandıkların kapanmasına 1 saat kala Betimar Araştırma isimli anket şirketi Yerel Seçimlere ilişkin bir anket açıkladı.

Açıklanan ankette CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun 10 puan önde gösteren anketin sandık başında görevli AK Partililerin sandıklara sahip çıkmasını engellemek amaçlı olduğu şeklinde yorumlandı.

AK PARTİGENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN BETİMAR'A TEPKİ

Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, 2023 seçimlerinden sonra CHP ile çalışmaya başlayan Betimar Araştırma’nın açıkladığı ankete tepki gösterdi:

"Seçimler demokrasi şölenleridir. Ancak, bir kısım anketlerle bu şölene gölge düşürmek isteyen art niyetli insanların olduğu gözükmektedir. Bugün ve özellikle bu saatlerde yayınlanan anketlerin hiçbir bilimsel geçerliliği ve güvenliği yoktur. Bu sebeple, bu anketlere ve yayınlara itibar edilmemesi özellikle rica olunur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Trump, Filistin'e destek veren öğrencilere saldırıyı övdü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özel bir araya geldi TCMB’den neoliberallere tokat gibi makale
Sonraki Haber