Sancaktepe'de akılalmaz olay! Bir kişiyi güpegündüz böyle kaçırdılar

İlginç olay geçtiğimiz gün öğle saatlerinde İstanbul Sancaktepe’de yaşandı. Minibüs tipi ticari araç ile gelen 3 şahıs kahvehanede oturan bir kişiyi güpegündüz kaçırdı. Sokaktan geçen vatandaşlar ise olayı izlemekle yetindi. Öte yandan, adam kaçıran 3 şahsın, kaçırdıkları kişinin ağabeyleri oldukları ortaya çıktı.

This browser does not support the video element.

Geçtiğimiz Pazar günü öğle saatlerinde Sancaktepe Yenidoğan Dörtyol bölgesinde gerçekleşen olayda; Üzerinde bir şirkete ait reklam bulunan 10 AB 163 plakalı minibüs ile gelen 3 şahıs, kahvehanede oturan, Serhat İnan isimli kişiyi zorla kaçırmaya çalıştı.


DARP EDEREK ARACA BİNDİRDİLER

Kaçırılan kişinin direnmesi üzerine şahıslar, genç adamı zor kullanarak ve darp ederek araca bindirdi. Genç adamı ticari araca bindiren 3 şahıs olay yerinden hızlıca uzaklaştı.


AĞABEYLERİ TARAFINDAN KAÇIRILDIĞI İDDİA EDİLDİ

Öte yandan, güpegündüz minibüsle adam kaçıran şahısların, kaçırdıkları kişinin ağabeyleri oldukları ve kaçırılan kişinin birkaç gündür kayıp olduğu iddia edilmesinin ardından gerçek ortaya çıktı. 


İKİ HAFTADIR EVE GELMEYİNCE...

2 haftadır eve gelmeyen S.İ'yi kahvehanede görüp, tanıyan bir kişi durumu S.İ.'nin ağabeyi M.İ.'ye haber verdi. M.İ., arkadaşları B.C.A. ve M.E.P. ile kahvehaneye geldi. S.İ, ağabeyi ve arkadaşları tarafından darbedilerek, araca bindirildi. S.İ.'nin zorla evine götürüldüğü belirtildi.


GÖZALTINA ALINAN 3 KİŞİ SERBET BIRAKILDI

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Ağabey M.İ. ile B.C.A. ve M.E.P. dün gözaltına alındı. "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçundan dün adli makamlara sevk edilen M.İ., B.C.A. ve M.E.P. isimli şüpheliler adli makamlarca serbest bırakıldı.

Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim Hatalı park canından ediyordu! Sopayla bıçakla böyle saldırdılar