Samsung, pandemi sonrası değişen uyku alışkanlıklarını analiz etti, sonuçlara yansıyan veriler şaşırttı

Samsung, pandemiyle değişen uyku süreleri ve uyku verimliliği ile ilgili araştırma yaptı. Araştırmanın sonucu ise pandemiyle birlikte uyku alışkanlıklarının değiştiğini gösterdi. ABD, Almanya ve Fransa’da uyku verimliliğinde düşüş kaydedildi. Türkiye’de ise insanlar pandemi sonrasında daha geç yatmaya ve daha geç uyanmaya başladı.

Dünya’da 2019 yılından bu yana süre gelen Kovid-19 salgınının hayatımıza büyük oranda etkileri oldu. Sağlığın kıymetinin öne çıktığı salgın döneminde insanların yaşam tarzlarında değişiklik oldu. Pandemiyle birlikte tüm ülkelerde uyku alışkanlıklarında değişiklikler gözlemlendi. Samsung, pandemi sonrası değişen uyku alışkanlıklarını analiz ederek, uyku süreleri ve uyku verimliliği üzerine rapor hazırladı. Peki, pandemi sonrası uyku alışkanlıklarımızda neler değişti? Cevabı haberimizde…

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!