Samsun'da silahlı kavga: 2 ölü, 3 yaralı

Samsun'da aralarında husumet olan iki grup konuşmak üzere bir kahvehanede buluştu. İki grup arasında çıkan tartışma bir anda silahlı çatışmaya dönüştü ve sokağa taştı. 26 boş kovanın bulunduğu silahlı kavgada 2 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı.

This browser does not support the video element.

Samsun'un İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi´ndeki kahvehanenin önünde kan donduran bir olay meydana geldi. Daha önce yaşanan silahla yaralama nedeniyle aralarında husumet bulunan iki grup, konuşmak üzere Cengiz Ü.'ye (56) ait kahvehanede bir araya geldi. Burada yeniden tartışan grup arasında kavga çıktı.

5 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI 2'Sİ ÖLDÜ

Silahların da çekildiği kavgada, akrabalar İhsan Ç. (53),Mustafa Ç. (45) ve Hamza Ç. ile Cengiz Ü. (56) ve Ali Osman A. (61) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastanelere kaldırılan yaralılardan İhsan Ç. ve Cengiz Ü. hayatını kaybetti.

26 BOŞ KOVAN BULUNDU

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri 26 boş kovan buldu. Silahlı kavga sırasında 3 iş yeri, 3 araç ve bir evin balkonuna da mermi isabet etti. Olayın ardından kaçtığı değerlendirilen bir şüphelinin yakalanması için de çalışma başlatıldı.

DHA

Taksiciden kadın İETT şoförüne saldırı! Tarihi Mısır Çarşısı'nda korkutan yangın! Yer altından gelen ses korkuttu! Büyük depremin habercisi mi? Düğün konvoyunda havaya ateş açtılar! İşte o anlar... Sedyeden kalkıp doktora saldırdı! Rize ve Trabzon'da Kuzey Işıkları görüntülendi...