Samsun ve Sinop'ta sel: 65 yaşındaki bir kişi hayatını kaybetti!

Samsun, Kastamonu ve Sinop'ta şiddetli sağanak yağış hayatı felç etti. Samsun'un Ladik ilçesinde sele kapılan bir kişi hayatını kaybetti.

Samsun Ladik'te etkili olan sağanakta bazı dereler taştı, evlerin alt katlarını su bastı. Tüfeçidere Mahalesi'nde de yağışın ardından oluşan taşkınlar, hayatı olumsuz etkiledi.

65 YAŞINDAKİ VATANDAŞ SELE KAPILARAK HAYATINI KAYBETTİ

Büyükşehir Belediyesi, Kavak ve Ladik belediyeleri ekipleri, iş makineleri ile mahalleye giderek bazı vatandaşları tedbiren evlerinden tahliye etti.

Alıçlı Mahallesi’nde hayvanlarını köprüden geçirmek isteyen 65 yaşındaki Şükrü Köksal dengesini kaybederek sele kapıldı. Vatandaşların bulduğu Köksal’ın cenazesi köydeki evine getirildi.

SİNOP’TA HEYELAN

Sinop'ta da etkili olan sağanak nedeniyle bazı evleri su bastı.  Sağanak nedeniyle Akliman mevkisinde evlerini su basan iki aile, Valilik tarafından geçici olarak kentteki bir misafirhaneye yerleştirildi.

Sinop Belediyesi ekipleri, su baskınlarının yaşandığı bölgelerde çalışma yaptı.

Ayancık-Türkeli yolunun 36'ncı kilometresinde heyelan meydana geldi. Karayolları ekipleri kapanan yolu tekrar trafiğe açmak için çalışma başlattı. Ayancık-Boyabat kara yolu da heyelan nedeniyle araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

İki ilçe arasındaki ulaşım ise eski Akçekese yolundan sağlanıyor.

Sinop-Ayancık kara yolu üzerinde bazı noktalarda oluşan heyelanlara da karayolları ekipleri müdahale ederek, temizlik çalışması gerçekleştirdi.

OKULLAR TATİL EDİLDİ

Şiddetli yağış nedeniyle Samsun'un Ladik ve Sinop'un Ayancık ve Türkeli ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi. Sinop’un Erfelek ilçesinde de taşımalı eğitime 1 gün ara verildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in İran misillemesine ilk yorum! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi: Ciddi yaptırımlar gelecek! Yoğun bakımda tedavi gören Nuri Alço'dan haber var!
Sonraki Haber