Salzburg Dinamo Zagreb maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 3. hafta maçında Salzburg ile Dinamo Zagreb karşı karşıya geliyor. Taraftarlar ise Salzburg Dinamo Zagreb maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda yayınlanacak sorusuna yanıt arıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 3. haftasında Salzburg sahasında Dinamo Zagreb’i ağırlıyor. Gruptan çıkma adına kritik bir öneme sahip olan mücadelede iki takımda kazanmak istiyor.

Salzburg Dinamo Zagreb Maçı Ne Zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 3. hafta maçında Red Bull Arena (Salzburg)’da 5 Ekim 2022 Çarşamba akşamında saat 19.45’te başlayacak Salzburg Dinamo Zagreb karşılaşması EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Tarihlerinde daha önce 6 kez karşı karşıya gelen her iki takımdan Salzburg 3 maç kazanırken 1’ini ise Dinamo Zagreb kazandı ve 2 mücadelede berabere sonuçlandı. İki takım arasında son olarak 24 Ağustos 2016 tarihinde Dinamo Zagreb 2-1 galip geldi.

Stat: Red Bull Arena (Salzburg)
Tarih: 5 Ekim 2022 Çarşamba
Saat: 19.45
Yayın: EXXEN

Alex de Souza adım adım Antalyaspor'a geliyor Altınay Savunma Teknolojileri 8 Mayıs'ta talep toplayacak Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi?
Sonraki Haber