Salih Bademci'den Farklı Karakter! İzleyenler Şaşıracak! Bu Dizi Diğerlerinden Farklı

Uzun yıllardır ekranlarda boy gösteren yetenekli oyuncu Salih Bademci şu sıralar yeni projeleriyle adından söz ettiriyor. Oyunculuğu tiyatrodan gelen başarılı birçok güzel işe imza attı.

Uzun yıllardır ekranlarda boy gösteren yetenekli oyuncu Salih Bademci şu sıralar yeni projeleriyle adından söz ettiriyor. Oyunculuğu tiyatrodan gelen başarılı birçok güzel işe imza attı. Son dönemde de Show TV ekranlarında yayınlanan 'Yalancı' dizisiyle sevenleriyle buluşan oyuncu son olarak da Netflix'te yayınlanacak olan Kulüp dizisiyle bütün ilgilerin odağı haline geldi.

İstanbullu Gelin'de Yıldızı Parladı

Bugüne kadar birçok yapımda yer alan oyuncu Elveda Rumeli dizisiyle televizyon hayatına başlamıştı. Kiralık Aşk ve Ulan İstanbul gibi başarılı işlerde de boy gösteren oyuncu asıl çıkışını İstanbullu Gelin dizisinde yakaladı. Fikret Boran karakterine hayat veren ünlü oyuncunun bu rolden sonra başrol teklifleri geldi. Genellikle yan rollerde yer alan oyuncu için 'İstanbullu Gelin' bir fırsat oldu.

Yalancı dizisinin öncesinde internet platformu Blu TV’de yayınlanan İlk ve Son dizisinde başrolü Özge Özpirinçci'yle paylaşan oyuncunun yeteneği bir daha konuşuldu. Şuanda Show TV'nin iddialı dizisi Yalancı'da başrolü Burçin Terzioğlu ile paylaşan oyuncu Mehmet Emir karakterine hayat veriyor. Yaz aylarında çekimlerine başlanan Netflix için hazırlanan Kulüp dizisiyle de çok konuşulacağa benziyor. 

İzleyenler Şaşıracak

5 Kasım'da yayın hayatına başlayacak olan Kulüp adlı dizide uzun ve kıvırcık saçlı bir karaktere hayat verecek başarılı oyuncunun rolüyle ilgili fazla detay verilmedi. Başrollerinde Gökçe Bahadır ve Barış Arduç gibi isimlerin yer aldığı Kulüp dizisi Netflix ekranlarında yayınlanacak. Dizinin yönetmenliğini Seren Yüce ve Zeynep Günay Tan'ın yaptığı Kulüp dizisi 1955 senesinin İstanbul'unu seyircilere yansıtacaktır. Başrollerinde birçok ünlü ismin yer aldığı Kulüp dizisinin senaryosu ise sağlam kalemlere emanet edilmiştir. 

Kulüp dizisinin hikâyesine gelirsek; bir anne ve hiç tanımadığı kızının İstanbul'daki hayat mücadelesi ekranlara taşınacaktır. 

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber