Salgının merkezi ABD'de yeni mutasyon

Türkiye dahil 49 ülkede yaklaşık 35 milyon insan bir yıldır dünyanın üzerine kabus gibi çöken koronavirüse karşı aşılandı. Tünelin ucunda ışık göründü yorumları yapılsa da virüsün her gün yeni bir mutasyonu ortaya çıkıyor. Daha önce İngiltere, Güney Afrika ve Brezilya'da Kovid-19'un yeni mutasyonları belirlenmişti. Son mutand virüs ise ABD'de görüldü. A20C-US adı verilen ABD'ye özgü mutasyonun da daha bulaşıcı olduğu belirlendi. Şimdi mutasyonun aşılar üzerindeki etkisi araştırılıyor.

ABD'li bilim insanları, bir son dakika duyurusu yaparak ülkede yayılan üç yeni mutasyonu belirlediklerini açıkladı. Bunlardan "A20C-US" adı verilen ve Mayıs ayında Teksas'da ortaya çıktığı tespit edilen mutasyonun diğerlerinden daha fazla endişe verici olduğu kaydedildi.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları