Saldırıya uğrayan müzisyen Mehmet Dudarık'tan güzel haber

Müzik grubu Piiz'in davulcusu Mehmet Dudarık (38), Ankara'da konser verdikleri mekanda dans ederken ayağına bastığını iddia eden B.K.K.'nın yumruklu saldırısına uğramış ve ağır yaralanarak yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Piiz grubunun Instagram hesabından yapılan açıklamada Mehmet Dudarık'ın bugün taburcu olacağı ve tedavisine evinde devam edileceği duyuruldu.

14 Aralık günü Ankara’nın Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekânında konser veren müzik grubu Piiz'in bateristi Mehmet Dudarık, arkadaşının ayağına basılması gerekçesiyle B.B.K. tarafından saldırıya uğramıştı. Aldığı yumruk darbeleriyle yere düşen ve ağır yaralanan Dudarık, Ankara İbn-i Sina Hastanesi'ne kaldırılmış ve ardından da Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edilmişti. Durumu ağır olan Dudarık yoğun bakıma alındıktan sonra hayati tehlikeyi atlattığı öğrenilmişti.

BUGÜN TABURCU OLUYOR


Mehmet Dudarık'tan günler sonra güzel haber geldi. Genç müzisyenin son sağlık durumuyla ilgili gelişme Piiz grubunun sayfasından duyuruldu. Yapılan açıklamada Mehmet Dudarık'ın bugün taburcu olacağı bilgisine yer verildi.

Mehmet Dudarık'ın son durumuyla ilgili Piiz grubu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Davulcumuz Mehmet Dudarık bugün taburcu oluyor. Bildiğiniz üzere 14 Aralık Çarşamba akşamı konser çıkışında bir vandal tarafından öldüresiye darp edilmişti. Mehmet, tedavisi evde devam edilmek üzere bugün taburcu oluyor. Öncelikle saldırının hemen ardından yoğun bakım tedavisi gördüğü Ankara İbn-i Sina Hastanesi ve akabinde sevk edildiği Eskişehir Şehir Hastanesi'nin doktorları ve sağlık personeline teşekkür ederiz. Bu süreçte bizi arayıp soran, desteklerini her an yürekten hissettiren değerli dostlarımızda ve sevenlerimize de teşekkür borçluyuz. İyi ki varsınız! Umuyoruz ki adelet, bu gibi vahşi saldırıların tekrarlanmaması adına caydırıcı bir kararla tecelli edecek ve toplum vicdanına da bir nebze olsun su serpecektir. Pek yakında konserlerde ve daha neşeli günlerde görüşmek üzere.''

Survivor'da düellodan kim kurtulacak? Sembol ve dokunulmazlık kimin? Beşiktaş - Trabzonspor | İlk 11'ler belli oldu Vergi kayıp ve kaçaklarıyla ilgili yeni adım! Sistemler devrede!
Sonraki Haber