Saldırdılar, parçalayıp götürdüler

Sivas'ın Gemerek ilçesinde 7 kurt, kangal köpeğini parçalayarak öldürdü. Olay sabah köpeğinin yerinde olmadığını ve kan izlerini fark eden çiftçinin güvenlik kamerası görüntülerini izlemesi ile ortaya çıktı. İşte o dehşet anları...

This browser does not support the video element.

Olay, cuma sabahı Gemerek'e bağlı Koçoğlu köyünde yaşandı. Çiftçilik yapan, evli ve 4 çocuk babası Tanış Korkmaz'a (50) ait Kangal köpeğine gece 7 kurt saldırdı.

Zincirle bağlı olan kangalı boğazında kurt tasması bulunmasına rağmen boğan kurtlar, daha sonra parçalayarak inlerine götürdü. 

Kurtların, köpeğe saldırma anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Sabah uyandığında köpeğinin yerinde olmadığını fark eden ve yerdeki kan izlerini gören Korkmaz, kamera kayıtlarını izlediğinde kurtların saldırısını gördü.

Kurt sürülerinin devamlı köylerine indiğini söyleyen Tanış Korkmaz, "Kurtlar yazın da kışın da köyümüze iniyor. Bir kez de yazın benim 2 tane buzağıma kurtlar saldırdı ve yediler. 3 sene önce de eşeğimi alıp götürdüler. Kurtlar devamlı bizim köyümüze geliyor" diye konuştu.

Taksiciden kadın İETT şoförüne saldırı! Tarihi Mısır Çarşısı'nda korkutan yangın! Yer altından gelen ses korkuttu! Büyük depremin habercisi mi? Düğün konvoyunda havaya ateş açtılar! İşte o anlar... Sedyeden kalkıp doktora saldırdı! Rize ve Trabzon'da Kuzey Işıkları görüntülendi...