Saklıkent'te veranda çöktü! 8 kişi yaralandı

Antalya'daki Saklıkent Kayak Merkezi'nde bir tesisin bilet satışının yapıldığı yerde bulunan verandası yoğun kar yağışı nedeniyle çöktü. Çökme sonucunda o sırada işlem yaptıran 8 vatandaş kar kütlesinin altında kaldı. Yaralı vatandaşlara ilk müdahale olay yerinde hazır bekletilen Jandarma Arama Kurtarma (JAK), sağlık çalışanları, tesis çalışanları ve tatilciler tarafından yapıldı. Olay sonrasında kayak tesisinde teleferik kullanıma kapatıldı. Kar kütlesi ise ekipleri tarafından temizlendi.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki Saklıkent Kayak Merkezi'nde bir tesisin bilet satışının yapıldığı yerde bulunan verandası yoğun kar yağışı nedeniyle çöktü.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar...