Sakaryasporlu Abdülaziz antrenmanda baba olduğunu öğrendi

Sakaryaspor'un tecrübeli forveti Abdülaziz Solmaz, play-off çeyrek final rövanş maçı için yaptıkları antrenman sırasında baba olduğunu öğrendi. 32 yaşındaki futbolcunun o anları, sosyal medyaya yansıdı...

This browser does not support the video element.

TFF 2. Lig ekiplerinden Sakaryaspor, 16 Mayıs Pazar günü sahasında Vanspor FK ile oynayacağı play-off çeyrek final 2'nci maçı hazırlıklarını Rüstemler Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

32 yaşındaki forvet Abdülaziz Solmaz, akşam antrenmanı sırasında Kulüp Müdürü Yasin  Dağcan’ın telefonuna gelen görüntülü arama ile müjdeli haberi aldı. Tecrübeli futbolcu, Trabzon’da bulunan eşi Gülsüm Solmaz’ın hastaneden verdiği haberle baba olduğunu öğrendi. Abdülaziz Solmaz, bayramda dünyaya gelen oğlunun şampiyonluk için uğur getireceğini söyledi. (DHA)

İşte olaylı derbide Mert Hakan'ın stad görevlisini darp ettiği anlar Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü! Fenerbahçeli oyunculardan derbi sonrası küfürlü sevinç! 'GAZİANTEPSPOR ÇOK İYİ, KESİN KÜME DÜŞER!' Süper Lig'de 36. haftanın VAR kayıtları açıklandı! Secdeye kapanan Cristiano Ronaldo, Müslüman mı oldu?