Sahurda yendiğinde iftara kadar tok tutan yiyecekler...

Sahurdan sonra güne aç başlamak isteyenlerin tercih etmesi gereken bu yiyecekler ile tüm gün tok kalabilirsiniz. Hem sağlığı hem de açlığa karşı olan direncinizi olumlu yönde etkileyecek bu yiyecekler, Ramazan ayında gece sofranızın vazgeçilmezleri arasında yer alacak! İşte sahur masalarından eksik olmaması gereken tok tutucu özellikli yiyecekleri...

'Sahurda ne yesem tok tutar?' diye düşünüyorsanız, size önereceğimiz bu yiyecekler ile bir derdinizden daha kurtulacaksınız.

Genelde iftar sofralarından sahura kalan yemekler niyetli kişileri sabaha aç uyandırabiliyor. Gece vakti sofralarına hem de pratik çözümler sunan bu öneriler, tüm gün boyunca aç gezmenize engel olabilir.

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Gaziantep'te korkunç kaza!