Sahte belge ile algı operasyonu çöktü

Fetullahçı Terör Örgütü ile işbirliği yapan Anonymous hacker grubu Alman bankası Deutsche Bank'a ait olduğunu ileri sürdüğü bir teminat mektubu ile eski bakan Berat Albayrak'ı hedef almıştı. İddiaya konu olan teminat mektubunun amatörce hazırlanan sahte belgeler olduğu ve bankanın kaşesinin de taklit edildiği bizzat dev banka tarafından açıklandı.

FETÖ'nün hazırladığı çakma belge, Anonymous'un 6,8 milyon takipçisi olan Twitter hesabından paylaşılmıştı. Algı çetesi, Almanya'nın en büyük bankası olan Deutsche Bank'ın logosunu ve taklit ettiği kaşesini kullanmak suretiyle sahte bir belge hazırlamıştı.

Sözde belgede Deutsche Bank, ABD'de mukim Millview Corp. isimli bir şirket ile Bahreyn merkezli MRT Finance&Investment Inc. şirketi arasındaki sözde alacak-verecek konusunu teminat altına alıyordu. 

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? 30 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! 3 ilde 1 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz olacak