Sahneye başörtüsü ile çıkan Justin Bieber'ın hayranları neye uğradığını şaşırdı

27 yaşındaki Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber, son konserinde sahneye başörtüsü ile çıkınca hayranlarını şaşırttı. Dünyaca ünlü model Hailey Baldwin'le mutlu bir evlilik sürdüren Bieber'ın neden böyle bir şey yaptığını kimse anlamadı. Bieber'ın bu hareketi kısa sürede gündem oldu. Kanadalı şarkıcının konserdeki o anları sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yerini aldı.

This browser does not support the video element.

Instagram'da 203 milyon takipçisi bulunan ve dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Justin Bieber sahneye başında başörtüsü ile çıkınca hayranları neye uğradığını şaşırdı. Tarzıyla sevenlerini şoke eden Bieber'ın konserden kareleri sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı.

BAŞÖRTÜLÜ HALİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sahneye başörtüsü takarak çıkan 27 yaşındaki Bieber, hayranlarına bol bol şarkı söyleyip çılgınlar gibi dans etti. Sosyal medyada çok konuşulan Bieber'in başörtülü görüntülerine hayranlarından hem olumlu ve hem de olumsuz mesaj aldı. Bieber, sosyal medya hesabı Instagram'dan da konser görüntülerini paylaştı.

İşte Justin Bieber'in başörtüsüyle çıktığı konserden görüntüler;














Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!