Şahane Hayatım dizisinin konusu ne? Şahane Hayatım oyuncuları kimler? Şahane Hayatım uyarlama mı? Şahane Hayatım hangi kanalda saat kaçta?

Şahane Hayatım dizisi, televizyon ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni bir komedi-dram dizi olarak karşımıza çıkıyor. Dizi hakkında konusu ne ve oyuncuları gibi ayrıntılar merak ediliyor. Bu çerçevede arama motorlarında 'Şahane Hayatım dizisinin konusu' veya Şahane Hayatım dizisinin oyuncuları' gibi konu başlıkları araştırılıyor. Peki, Şahane Hayatım dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi, hangi kanalda, saat kaçta? İşte Şahane Hayatım dizisi hakkında araştırılan detaylar...

Şahane Hayatım oyuncu kadrosu ve konusu izleyenler tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Dizi, ilk bölümü ile geçtiğimiz günlerde ekranlara geldi. Peki, Şahane Hayatım dizisinin konusu ne? Şahane Hayatım oyuncuları kimler? Şahane Hayatım uyarlama mı? Şahane Hayatım hangi kanalda, saat kaçta? Şahane hayatım nerede çekildi? İşte ayrıntılar...

Şahane Hayatım oyuncuları kimler?

Başrollerini Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk ve Gökçe Eyüboğlu'nun paylaştığı "Şahane Hayatım" dizisi, izleyicileri etkileyici bir hikaye ile karşılıyor. Dizinin yönetmenliğini Çağrı Bayrak üstlenirken, senaryosunu ise Meriç Acemi yazmıştır.

Şahane Hayatım kadrosu

  • Hilal Altınbilek (Şebnem Gümüşçü)
  • Onur Tuna (Mesut Öztürkmen)
  • Yiğit Özşener (Onur Gümüşçü)
  • Serkan Keskin (Niyazi Adalı)
  • Nesrin Cavadzade (Melisa Özsoy)
  • Sumru Yavrucuk (Aysel Gümüşçü)
  • Gökçe Eyüboğlu (Didem Özcan)

Şahane Hayatım dizisinin konusu ne?

Dizinin konusu, hayata büyük haksızlıklarla gelmiş, bunları aşmak için çok çalışmış ve bu yolda gerekenleri yapmış olan Şebnem'in sarsıcı hikayesini anlatmaktadır. Şebnem, şimdi şahane bir hayat yaşarken geçmişinin suç dolu sırlarından kurtulmaya çalışırken karşısına çıkan olaylarla başa çıkmaya çalışmaktadır. Şebnem'in hayatındaki sırlar ve dramatik olaylar, diziyi izleyiciler için çekici kılmaktadır.

Şahane Hayatım nerede çekiliyor?

Dizinin çekimleri İstanbul'un Beykoz ilçesinde gerçekleştirilmektedir.

Şahane Hayatım uyarlama mı?

"Şahane Hayatım" dizisi orijinal bir hikayeye dayanmaktadır ve gerçek bir hikayeden uyarlanmış değildir.

Şahane Hayatım kadrosu hangi kanalda, saat kaçta?

Şahane Hayatım, Çarşamba akşamları saat 20.00'de Fox TV ekranında yayınlanıyor.

Okan Buruk Tete için raporunu verdi! Sene sonu ayrılık... Egzama nasıl geçer? Egzamaya ne iyi gelir? Egzama nasıl tedavi edilir? İsmail Yüksek EURO 2024'e yetişmek için planını yaptı!
Sonraki Haber