Şahane Hayatım

Şahane Hayatım'ın konusu, hayata büyük haksızlıklarla gelmiş, bunları aşmak için çok çalışmış ve bu yolda gerekenleri yapmış olan Şebnem'in sarsıcı hikayesini anlatmaktadır. Şebnem, şimdi şahane bir hayat yaşarken geçmişinin suç dolu sırlarından kurtulmaya çalışırken karşısına çıkan olaylarla başa çıkmaya çalışmaktadır. Şebnem'in hayatındaki sırlar ve dramatik olaylar, diziyi izleyiciler için çekici kılmaktadır.

Aysel, Demir'in ölümü ile tüm gerçekleri öğrendi!
NOW ekranlarının sevilen dizisinde Mesut ve Şebo evleniyor mu? Şahane Hayatım'da ortalık fena karışacak! Didem cinayeti öğrendi
Şebnem ve Didem arasında ipler koptu! "Yokluğunun bedeli ne?" Şahane Hayatım yeni bölüm sabırsızlıkla bekleniyor! İşte yeni bölüm... Mesut, Onur ve Şebnem'in işlediği cinayeti aydınlatacak mı? Şahane Hayatım dizisinde korkunç cinayetin depremi sürüyor! Şahane Hayatım dizisinde Onur cinayet mi işledi? Demir yaşıyor mu? Oyuncu Altan Gördüm, Şahane Hayatım dizisinin kadrosuna dahil oluyor Şahane Hayatım dizisinde havalı girişleri herkesi şaşırttı! Şebnem'in gözü döndü! Mesut şokta... Şebnem'den Mesut'a ağır darbe! Aldığı karar Mesut'u yıkacak... Şahane Hayatım dizisi Şebnem ve Mesut harekete geçti! Şebnem Aysu'yu köşeye sıkıştırmıştı! Onur gerçeği öğrenecek mi? Şebnem ve Mesut'un annesi karşı karşıya! O sözlerle yıkıldı Şahane Hayatım son bölüm özeti! Şebnem'in zor günleri! Şebnem Niyazi'yi öldürdüğünü itiraf etti! 13. bölümde Mesut ölecek mi? Şahane Hayatım'dan olay fragman! Şebnem'in sırrı açığa mı çıkıyor? O dizi kanallara korku saldı! Reyting savaşında son durum Şahane Hayatım dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler?