Sağlıklı sanıp yediğiniz ürünlere dikkat! Kansere yol açıyorlar....

Şekerleme, cips gibi yediğimiz besin değeri düşük gıdaların kanser riskini arttırdığı biliniyor. Bunun yanı sıra paketli gıdalar hariç her gün tükettiğimiz ve aslında sağlıklı olduğunu düşünsek de bir o kadar zararlı olan gıdaları listeledik. İşte detaylar...

Kötü beslenme peşinden kötü hastalıkları getirir. Kötü beslenmeye ne yazık ki sadece paketlenmiş ürünler dahil değil. Bunların arasında kötü tarım uygulamalarına ve aşırı ilaçlanmaya maruz kalmış meyve ve sebzeler de dahil. Bu yiyecekleri satın alırken veya tüketirken size zarar verebileceği aklınızın ucuna bile gelmez. Başta kanser riskini artırmak üzere günlük yaşamınızda sıklıkla tükettiğiniz sağlıksız besinler.

Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!