Sağlık çalışanları bir bir korona kurbanı oluyor!

Türkiye'de etkisini azaltmış olsa da ağır bir şekilde seyreden koronavirüs can almaya devam ediyor. Koronavirüsle en ön cephede savaşan sağlık çalışanları ise salgın hastalık nedeniyle bir bir hayattan kopuyor.

Tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye'yi de esit alan koronavirüs salgınıyl mücadele tüm hızıyla devam ediyor.

Salgınla mücadelede en büyük silah olan aşılar önce sağlık çalışanlarından olmak üzere tüm öncelikli vatandaşlara uygulanmaya başladı.

HER MESLEKTEN VE HER YAŞTAN İNSAN CAN VERDİ!

İlk olarak Çin'de başlayan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını her meslekten insanı hayattan kopardı.

Koronavirüs pandemisi, en çok hastalıkla en ön cephede savaşan sağlık çalışanlarını etkiledi. Koronavirüsle mücadele sırasında binlerce doktor, hemşire ve diğer sağlık çalışanı yaşamını yitirdi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI BİR BİR YAŞAMINI YİTİRİYOR 

Ülkemizde de yurdun çeşitli yerlerinde görev yapan sağlık çalışanları koronavirüs kurbanı oldu. Son dönemde vakalarda azalma yaşansa da sağlık çalışanlarının acı haberlerinin gelmesine engel olunamadı. 

Nevşehir Devlet Hastanesi'nde görevli hemşire, iki çocuk annesi, 50 yaşındaki Ayşegül Onurkal, tam bir aydır tedavi gördüğü Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

Yine Hatay Dörtyol Devlet Hastanesi'nde Tıbbi Sekreter, bir çocuk annesi Hatice Arıkan,

Adana Seyhan Devlet Hastanesi'nde yine Tıbbi Sekreter olan, 33 yaşındaki Samiye Genç Özkan,

Hatay İskenderun Devlet Hastanesi'nde Radyoloji Teknisyeni Ramazan Ateş,

Mersin Tarsus Devlet Hastanesi'nde Ambulans Şoförü, 58 yaşındaki Rasim Güçlü,

Kocaeli İzmit Özel Cihan Hastanesi doğumhane bölümü çalışanı 45 yaşındaki Aşkın Demirören, aynı hastanede 18 Aralık'ta 61 yaşındaki ameliyathane sterilizasyon görevlisi İsmail Kenar,

Mersin Toroslar Doğan Eczanesi'nde çalışan eczane teknisyeni Mustafa Doğan,

ve Kadirli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde sağlık memuru Yusuf Pampal,

ve Ordu Korgan Devlet Hastanesi'nde Veri Giriş Kontrol İşletmeni, 41 yaşındaki 3 çocuk babası Güven Gülsün tedavi gördükleri hastanelerde, koronavirüs nedeniyle hayatlarını kaybettiler.

4 Mayıs 2024 Cumartesi TJK at yarışı programı açıklandı! Yaza girerken final yapan diziler hangileri? 3 Mayıs 2024 Cuma TJK at yarışı sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber