Sağlık Bakanı Koca iş dünyasına seslendi

Koronavirüsle mücadele kapsamında aylardır birçok çalışmaya imza atan Sağlık Bakanlığı, aşılamanın hızlanması için hazırladığı kamu spotlarından iş dünyası ile ilgili olanı yayına aldı.

Sağlık Bakanlığı, koronavirüsle mücadele kapsamında aşılamaya yönelik 8 kamu spotu hazırlamıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, çalışma hayatındakilere yönelik kamu spotunu Twitter hesabından paylaştı.

"SAĞLIĞIMIZ İÇİN KOLLARI SIVIYORUZ"

Sağlık Bakanı Koca'nın "İş hayatımızın normalleşmesi için kolları sıvıyoruz" mesajıyla paylaştığı videoda şu ifadeler bulunuyor:

"İşleri tekrar yoluna koymak için kolları sıvıyoruz. Bakanlığımızca uygulanmakta olan COVID-19 aşıları, standart kalite, güvenlilik ve etkinlik çalışmalarıyla geliştirilmiştir. Aşıların yüksek koruma sağladığı klinik çalışmalarla kanıtlanmıştır. Tedbirler ve aşıyla COVID-19'u aşıyoruz. Sağlığımız için kolları sıvıyoruz."

Sassuolo Serie A'da bitime 1 hafta kala lige veda etti Borsa İstanbul'da en çok kazandıran, kaybettiren hisse senetleri Onur Yüksek Teknoloji (ONRYT) kaç lot verir, halka arz ne zaman?
Sonraki Haber