Sağlık Bakanı kameralar önünde zehirli bitkiyi kaynatıp içti!

Tüm dünyada hızla yayılan Koronavirüs tedavisi için her geçen gün farklı fikirler geliyor. Son olarak Kırgızistan Sağlık Bakanı görenlerin duyanların inanamadığı bir olay gerçekleştirdi. Halkın büyükbaş hayvanlarını bile yaklaştırmadığı zehirli bir bitki olan 'akonitin kökünü' Koronavirüsü tedavi ettiğini ileri sürerek kameralar önünde kaynatıp içti.

Kırgızistan Sağlık Bakanı Beyşenaliyev, başkent Bişkek'te düzenlediği basın toplantısında, tıpta ve alternatif tıpta çok zehirli bir bitki olarak bilinen 'akonitin kökünü', Koronavirüs tedavisinde gönüllü hastalara verdiklerini belirtti. Bakan bu açıklamasının ardından kameralar önünde bitkiyi kaynatarak içti. Beyşenaliyev, bu bitkiyi kullanan 300 Koronavirüs hastasının iyileştiğini de ifade etti.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!