Sağlığa zararlı teknoloji alışkanlıkları

Hepimizin hayatının hemen her alanında bulunan teknoloji; kabus görmekten, eklem ağrılarına kadar birçok rahatsızlığa sebep olabiliyor. İşte sağlığınızı bozabilecek zararlı teknoloji alışkanlıkları...

Hepimizin uzun uzun TV izlemenin keyfine varmışızdır. Ancak bu tip şeyler uykusuzluk ve kabuslara sebep olabiliyorlar. Bazı çalışmalar, cihazlara dalanların standart TV izleyenlere göre daha fazla uyku sorunları yaşadıklarını gösteriyorlar. Özellikle arka arkaya diziler izlemek bilişsel çekiciliği arttırıyor ve sonrasını merak etmemizi sağladığı gibi hikayeye dalmamıza sebep oluyorlar. Bu da duygusal olarak yetersizliğe sebep oluyor ve daha fazlasını istememizi sağlıyor. Arka arkaya dizi izlemek sorun değil ancak sonrasında bunu bırakamıyor ve uyku zorluğu çekiyorsanız, izlemenize bir sınır getirmeye çalışın. Veya bir gün izleyip bir gün izlemeyin. Haftaiçi daha güvenli diziler de seyredebilirsiniz.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"