Safiye Soyman MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun'un son halini paylaştı! ''Oğlumu merak edenler var''

Safiye Soyman, eski eşi Ziya Akaröz'den olan ve 24 yıldır MS (Multipl Skleroz) hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun'un son halini paylaştı.

Safiye Soyman, henüz 13 yaşındayken evlendiği eski eşi Ziya Akaröz'den olan oğlu Harun Akaröz ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

"OĞLUMU MERAK EDENLER VAR"

62 yaşındaki Soyman'ın oğlu Harun Akaröz, 24 yıldır MS (Multipl Skleroz) hastalığıyla mücadele ediyor. Safiye Soyman son olarak sosyal medya hesabından sağlık durumu merak edilen oğlu Harun'un son halini paylaştı.

Soyman, paylaşımında "Haruncuğumu oğlumu çok merak edenler var, soranlar var sağlık durumu hakkında. Hepinizden Allah razı olsun. Ben de onu sağlığı için yazın sıcaktan 4 aylığına köyde yayla evinde, oksijeni bol, havası serin bir yerde evinden ve bahçeden sizlere göstermek, paylaşmak istedim. Hepinize sevgiler, soranlara sağ olsunlar, var olsunlar. Hepinizi öpüyoruz. Bütün dualarınızı bekliyoruz" dedi.

21 Mayıs 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! Beyaz Saray'dan İran'ın suikast suçlamalarına yanıt! 21 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları
Sonraki Haber