Sadakatsiz'in 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Büyük bir merakla beklenen sevilen dizi Sadakatsiz'in bu akşam ekrana gelecek olan 13. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Asya ile birlikte aynı hastanede çalışan Turgay, aşık olduğu Asya'ya duygularını açıkladı. Bunu öğrenen Asya'nın eski eşi Volkan ise kıskançlık krizine girdi.

This browser does not support the video element.

Caner Cindoruk, Cansu Dere, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de heyecan artıyor.

Ayrılmalarına rağmen aralarındaki gerginlik giderek yükselen Asya ve Volkan, yine karşı karşıya geliyor.

"SENİN HİSLERİN NEFRET DEĞİL AŞK"

Sadakatsiz'de Turgay aşık olduğu Asya'ya, duygularını itiraf ediyor. Fakat Asya ve Turgay, Volkan'ın takibi altında olduğu için her adımları takip ediliyor. Asya'yı arayan Volkan, Turgay'ın duygularını açtığını öğrenince ateş püskürüyor.

Asya'dan intikam almak isteyen Volkan, Selçuk ile tartışırken eski eşinden nefret ettiğini ve onun yaşadıkları şehri terk etmesi gerektiğini söylüyor. Selçuk'un "Senin hislerin nefret değil aşk" demesiyle kendine gelen Volkan, yine de yolundan şaşmıyor.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!