Rüyada su görmek ne anlama gelir? Rüyada su içmek iyiye mi işaret? Rüyada çok susamak ne anlama gelir?

Rüyada su görmek yada su içmek sıkça görülen rüyalardan biridir. Genel anlamda temiz rüya olarak anlamlandırılan rüyada su görmek hayat, ömür, rızk, geçim, menfaat, huzur, temizlik, şifa, sıkıntı, keder, üzüntü, dünya ve ahiret nimeti, helak olmak, dert, tasa, ölüm, çocuk, doğruluk, adalet, hazine, ganimet, mal toplama, ucuzluk, hidayet, tövbe ve keramet manalarına gelir.

RÜYADA SU GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada su görmek, rüya tabirlerinde hayırlı kazanç, bolluk olarak yorumlanmaktadır. Rüyada bir bardak dolu su görmek, rüya sahibinin ticaret hayatında başırı olacağına yorumlanır. 

Eğer rüyada dolu bir bardak suyu gören kişi bekarsa, hayırlı bir evliliğe de yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kimse aynı zamanda manevi anlamda da kazanmaya başlayacaktır.

Rüyada dolu bir bardak suyu gören kişi eğer evliyse hayırlı evlatları olacak ve hayatının geri kalan döneminde sadece hayırlı işler yapmaya yoğunlaşacaktır.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak"