Rüyada Kırmak ve Kırılmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada görülen detaylar merakla araştırılmaya devam ediyor. Rüya tabirlerinde rüyalarda görülen detaylara geniş yer veriliyor. Peki, rüyada kırmak ve kırıldığını görmek ne anlama geliyor? İşte detaylar...

Rüyasında ilginç detaylar gören kullanıcılar merakla gördüğü rüyanın anlamını araştırmaya koyuluyor. Rüyasında bir eşyasının kırıldığını görenler arama motorlarında manasını araştırıyor. Peki ya, rüyada eşyanın kırılması ne anlama geliyor, kırılmanın rüyada görülmesi ne ifade eder?

İşte rüyada kırmak ve kırılmak ile ilgili detaylar...

Bir kimsenin rüyada bir şeyin ve her­hangi bir şeyin, ne olursa olsun, kırıldığını görmesi, zarara işaret eder. Başka bir yoruma göre ise, ölüme işaret eder. Kişinin rüyada elinde tuttuğu bir ipin bağlı olduğu şeyin kop­tuğunu (kırıldığını) görmesi, rüya sahibinin işlerinin bozul­masına, ümitlerinin boşa çıkacağına işarettir demişlerdir. Bir kimsenin rüyada elindeki teşbihinin ipinin kırıldığını (koptuğunu) görmesi, onun (rüya sahibinin) ecelinin yaklaş­tığına veya işlerinin tamamen bozulup dağıldığına, her şeyinin alt üst olduğuna veya olacağına işarettir. İbn-i Sirin'in yorumu: Bir kimsenin rüyada kendisine ait bir eşyanın kırıldığını görmesi, bu kimsenin, bir zarara uğ­rayacağına, rüya sahibine bir zarar ziyan geleceğine işa­rettir demiştir. Kişinin rüyada bir şeyi kendisinin kırdığını görmesi, o kişinin (rüyayı görenin) başka bir kişiye zarar vereceğine işarettir. Rüyasında bir azasının (organının) kırıldığını görmek, o or­ganının yorumda (tabir edilirken) temsil ettiği yakınının ölümüne işarettir. (İnsan organlarının temsil ettiği yakın ak­rabaları vardır.) Kendi bölümünde (insanın organlarının yoru­mu bölümünde) geçtiği üzere, insan vücudunda bulunan azaların temsil ettiği yakınları vardır. Oraya bakılabilir. Genelde hoş görülmeyen bir şeyi veya herhangi bir müzik aletini kırmak veya kırıldığını görmek, hayırdır. Rüyada ucundan tutup çektiği bir ipin bağlı olduğu şeyin koptuğunu görmek, işlerinin bozulmasına, ümidinin boşa çıkmasına; tespihinin ipinin koptuğunu görmek, ecelinin yaklaştığına, yahut işlerinin dağılıp her şeyin alt üst olacağına işarettir.

Farklı Bir Yorumcuya Göre:

Rüyada ipin bağlı olduğu şeyin koptuğunu görmek, işlerinizin bozulacağına, umutlarınızın boşa çıkacağına; Tespihinizin ipinin koptuğunu görmek, zamanınızın yaklaştığına veya işlerinizin bozulacağına ve her şeyin değişeceğine delalettir. İşte, merak edilen tüm detayları derledik.

 Vücudunun bir bölümünün kırık olduğunu görmek, o üyeye verilen cümlede yazan kişinin ölümüne işaret eder. Çalgı veya müzik aletlerinden birini kırdığını görünce günahlardan korkar, kötü davranışından pişmanlık duyar ve durumunu düzeltir. Din ve dünya için iyi olan her şeyin bozulduğunu görmek iyi değil. 

 Rüyada Aynayı Kırmak

 Kötü şansa işaret eder ve kişinin mesleki, kişisel ve sosyal hayatı dahil birçok durumda kendisini mutsuz edecek olaylar yaşayacağına işaret eder. Aynaları kıran insanlar işlerini kaybederler veya kovulurlar. Gelir seviyeleri düşüyor veya varlıklarını kaybetme riskiyle karşı karşıyalar. Bekar insanlar için bu aynı zamanda bir dolandırıcıyla evlilik hayalleri kurar ve ardından büyük bir hayal kırıklığı yaşar. 

 Rüyada Bardak Kırmak 

 Rüyada cam kırmak bir sürü belanın çıkacağına, işinde elde ettiği başarıdan dolayı kişinin kıskançlıkla karşılaşacağına ve bu nedenle sık sık nazara düşüp hastalanacağına delalet eder. Kırıntılar tek ise sürekli çalışmak kolay olmayacaktır. Evli kişilerin cam kırması, eşin ailesi ve ailesi arasında yaşanacak incitici konuşmaları ve saldırgan davranışları öngörür. 

 Rüyada Bacağın Kırılması 

 Rüyayı gören kişi, hayatını ve emeğini yatırarak biriktirdiği servetin büyük bir kayba uğrayacağına, kendini zor durumlarda bulacağına, çok kötü bir gün geçireceğine, daha fazlasını kaybedeceğine inanılır. Kazancının çoğunu oluşan kayıpları karşılamak için harcayacağını ve bu nedenle onu elinde tutmaya çalışacağına yorulur. Daha fazla para kazanamayacağını söylemektedir. 

 Rüyada Burnun Kırılması 

 Rüyasında burnunu kıran kişi iş hayatındaki kötü durumlardan dolayı büyük sorunlar yaşayacağına ve bu yüzden sürekli üzüleceğine, bu durumun sağlığını bozduğuna ve çok kötü bir gün geçireceğine işaret eder. 

İsmailağa Cemaati’nin lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlanıyor D vitamini nedir? Ne zaman kullanılır? D vitamininin önemi nedir? Elektronik harpte fark yaratacak
Sonraki Haber