Rusya, Odessa’yı vurdu: 1'i çocuk 5 kişi öldü

Rus ordusunun Ukrayna’nın Odessa kentine füze saldırısı düzenledi. Saldırıda aralarında 15 yaşındaki 1 çocuğun da bulunduğu toplam 5 kişi hayatını kaybetti. Yetkililer, sivil yerleşim yerleri ile bir kilisenin hasar aldığını bildirdi. Odessa halkı, sığınaklarda kalmaları ve pencerelere yaklaşmamaları konusunda uyarıldı.

This browser does not support the video element.

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları 68’inci gününde devam ediyor. Rus ordusu, bugün Ukrayna’nın Odessa kentine füze saldırısı düzenledi.

Ukrayna Güney Savunma Kuvvetleri Ortak Koordinasyon Basın Merkezi Başkanı Natalia Humeniuk yaptığı açıklamada, saldırıda aralarında 15 yaşındaki 1 çocuğun da bulunduğu toplam 5 kişinin hayatını kaybettiği bildirdi.

Saldırıda, sivil yerleşim yerleri ile bir kilisenin hasar aldığı belirtildi. Yetkililer, Odessa halkından sığınaklarda kalmasını ve pencerelere yaklaşmaması konusunda uyardı.

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği! Elinde haç ile Kur'an-ı Kerim yaktı! İsrailliler Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara döküldü... İsrailli bir bakan daha trafik kazası geçirdi: Babası ağır yaralı