Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı böyle bekledi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İran'ın başkenti Tahran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Tahran Uluslararası Konferans Salonu'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önce giden Putin, yaklaşık bir dakika bekledi. O anların görüntüsü gündem oldu.

This browser does not support the video element.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'ın başkenti Tahran'daki Astana Formatında Yedinci Üçlü Zirve Toplantısı kapsamında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştü.

Görüşmenin gerçekleştirileceği Tahran Uluslararası Konferans Salonu'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önce giden Putin, yaklaşık bir dakika beklemek zorunda kaldı.

Putin'in görüşme öncesinde yaklaşık bir dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı beklediği görüntüler gündem oldu. Putin, Erdoğan'ı beklerken etrafını inceledi. Bir dakikanın sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan salona girerek Rusya Devlet Başkanı ile tokalaştı.

Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! ‘TEMİZ ELLER’ İSİMLİ DARBE GİRİŞİMİ SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞMELER! AK Parti ve MHP'ye kumpas planında Uğur Dündar iddiası! MUHALİF GAZETECİDEN CHP'YE ŞOK UYARI! Sinan Ateş cinayetinin yeni görüntüleri ortaya çıktı! "Görüş ayrılıklarına rağmen diyalog kanalları açık"